Τρόποι Πληρωμής κι Ασφάλεια Συναλλαγών

Παρακάτω περιγράφονται οι τρόποι πληρωμής κι η ασφάλεια πληρωμής μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, με την εγγύηση της WooPayments. To healthfuel.gr εγγυάται για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση στην πόρτα σας. Η μεταφορά των προϊόντων πραγματοποιείται από τρίτη εταιρεία. Στην μέθοδο πληρωμής μέσω αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον χρέωση της υπηρεσίας €2,00.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, άμεσα μέσα από την πλατφόρμα WooPayments. Οι συναλλαγές είναι απολύτως ασφαλείς και συνοδεύονται με πακέτο προστασίας SSL* και TSL*. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται από το σύστημα. Χρησιμοποιούνται μόνο μία φορά, κατά την συναλλαγή. Η κάρτα σας και τα προσωπικά σας στοιχεία είναι 100% ασφαλή. 

Health Fuel Credit Cards accept

 

* SSL/TSL

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αναπτύχθηκε από την εταιρεία Netscape και σχεδιάστηκε για να παρέχει ασφάλεια κατά την μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων στο διαδίκτυο. Η έκδοση 3.0 του πρωτοκόλλου κυκλοφόρησε από την Netscape το 1996 και αποτέλεσε την βάση για την μετέπειτα ανάπτυξη του πρωτοκόλλου TLS (Transport Layer Security), το οποίο πλέον τείνει να αντικαταστήσει το SSL. Τα δύο αυτά πρωτόκολλα χρησιμοποιούνται ευρέως για ηλεκτρονικές αγορές και χρηματικές συναλλαγές, καθώς και όχι μόνον.