ΣΦΟΥΓΓΑΡΟ-ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

Για να έχουμε χαρούμενα παιδιά σαν αστερίες

Η σειρά βιταμινών για παιδιά Sponge Bob SquarePants είναι ένας διασκεδαστικός και γευστικός τρόπος για τα παιδιά να λαμβάνουν τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζονται για να υποστηρίξουν την καθημερινή τους υγεία, ανάπτυξη και ανάπτυξη. Η εκπληκτική σειρά περιλαμβάνει ένα καινοτόμο τροπικό άρωμα Πολυβιταμινούχο Ανθρακούχο Ρόφημα και νόστιμα μασώμενα με βιταμίνη Πορτοκάλι & Ανανά. Ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 2-12 ετών.

SPONGE BOB ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

Συνδυάζοντας τη διασκέδαση και την ευτυχία του Sponge Bob (Μπομπ Σφουγγαράκη) με τις βιταμίνες μας με άριστη σύνθεση.

Η σειρά παιδικών βιταμινών του Μπομπ Σφουγγαράκης είναι εδώ για να φέρει την απαραίτητη χαρά στην αγορά των βαρετών βιταμινών και να βοηθήσει τους γονείς να ενθουσιάσουν τα παιδιά τους με τη διατροφή.

Κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά ηλικίας 2-12 ετών.

Κάθε προϊόν προσφέρει διαφορετικά βασικά οφέλη για την υγεία, ώστε οι γονείς να μπορούν να επιλέξουν αυτό που είναι σωστό για τα παιδιά τους!

Όπως και ο Μπομπ Σφουγγαράκης, νοιαζόμαστε για τον πλανήτη!

Όλες οι βιταμίνες μας παρασκευάζονται στο εργοστάσιό μας που εξαντλεί 100% πράσινη ενέργεια Βιοαερίου! Επιπλέον, ολόκληρη η γκάμα μας είναι Vegan και Cruelty-Free, όπως πιστοποιείται από την PETA UK.

ΥΓΙΕΙΝΑ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ

Το καινοτόμο πολυβιταμινούχο ανθρακούχο ποτό μας είναι μια πεντανόστιμη απόλαυση που τα παιδιά δεν θα μπορούν να κρατήσουν τα πτερύγια τους μακριά!

Είναι ένας συναρπαστικός νέος τρόπος για τα παιδιά να παίρνουν τις καθημερινές τους βιταμίνες, ενώ απολαμβάνουν ένα νόστιμο τροπικό ανθρακούχο ποτό που είναι διασκεδαστικό να το προετοιμάσουν μόνοι τους! Επιπλέον - δεν έχει πρόσθετη ζάχαρη και συντηρητικά!

Ποιος είπε ότι το να είσαι υγιής δεν θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό;

Το πεντανόστιμο Πολυβιταμινούχο Ανθρακούχο Ρόφημα είναι γεμάτο με αφρώδη καλούδια, που περιέχει 12 απαραίτητες βιταμίνες για την υποστήριξη της καθημερινής υγείας, ανάπτυξης και ανάπτυξης παιδιών ηλικίας 2-12 ετών. Τα ατομικά μας φακελάκια έρχονται σε ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων και διαθέτουν τους αγαπημένους σας φίλους του Μπομπ Σφουγγαράκη!

Το Πολυβιταμινούχο Ανθρακούχο Ποτό διατίθεται σε μια εύχρηστη συσκευασία των 10 ή 30 με φακελάκια μίας μερίδας που μπορείτε να τα συνδυάσετε στο σπίτι ή εν κινήσει.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εμπλακούν τα παιδιά και να σκεφτούν την υγεία και τη διατροφή τους! Μπορείτε να ετοιμάσετε το Ποτό με τρία απλά βήματα. Ρίξτε: προσθέστε το περιεχόμενο του φακελίσκου σε 150 ml νερό. Ανακατεύουμε: ανακατεύουμε τη σκόνη μέχρι να διαλυθεί πλήρως. Fizz: Δείτε το bubble & fizz… πιείτε και απολαύστε!

Τελευταία Νέα