Γιαούρτι με μούρα και μέλι
Άλλη μια γρήγορη και εύκολη συνταγή γιαουρτιού - αυτή τη φορά με φρέσκα νόστιμα μούρα. Σημειώστε ότι λόγω του μελιού αυτή η συνταγή δεν είναι κατάλληλη για παιδιά κάτω των 12 μηνών.

-
Χρόνος
2 - 5 λεπτα
-
Μερίδες
Όσες χρειάζεστε
-
Σκεύη
Μπολ ανάμειξης
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μια χούφτα φρέσκα :
• φράουλες
• βατόμουρα
• ή σμέουρα
Φυσικό ή ελληνικό γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Κόψτε τις φράουλες (αν τις χρησιμοποιείτε).
2. Σε ένα μπολ βάζουμε τα μούρα, το γιαούρτι και το μέλι.
3. Ανακατεύουμε μέχρι να αναμιχθεί τελείως το μέλι με το γιαούρτι και το μείγμα να αρχίσει να γίνεται ροζ.

TIPS
Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε ό,τι μούρα σας αρέσει ή ακόμα και πολλά μούρα μαζί.
Αυτή η συνταγή λειτουργεί καλύτερα με φρέσκα μούρα, ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατεψυγμένα μούρα εκτός εποχής για να δημιουργήσετε μια παγωμένη εκδοχή σαν παγωτό!
Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 12 μηνών ή με αλλεργία στο μέλι.